Met ingang van september 2021 ben ik werkzaam als bekkenoefentherapeut in de verloskundigenpraktijk van Lievelle te Apeldoorn aan de Anna Paulownalaan 2. 
Als bekkenoefentherapeut heb ik de basisopleiding Oefentherapie Cesar gevolgd en mij van daar uit gespecialiseerd tot bekkenoefentherapeut.

Sinds 2003 ben ik afgestudeerd Oefentherapeut Cesar, sinds 2012 bekkenoefentherapeut en sinds 2013 werk ik met veel plezier in mijn eigen praktijk in Harderwijk.
In Apeldoorn kwam vanuit verloskundigen en collega-oefentherapeuten de vraag of het mogelijk was mij ook in Apeldoorn in te zetten als bekkenoefentherapeut. Ik ben dan ook heel dankbaar dat de verloskundigen van Lievelle mij deze kans bieden. Die kans pak ik graag met beide handen aan.

Als bekkenoefentherapeut behandel ik klachten gericht op lage rug en bekkengebied. Dit is veelomvattend. Denk aan klachten tijdens de zwangerschap, maar ook postnatale klachten, instabiliteit, diastases en verzakkingen. Daarnaast behandel ik incontinentieklachten voor zowel urine als ontlasting bij dames en heren van alle leeftijden.

Mijn streven is om je zelf bewust te maken van je eigen invloed op de klachten die je ervaart. Op deze manier krijg je zelf de controle over je eigen lichaam weer terug. Het enthousiasme wat je daar vaak door krijgen werkt aanstekelijk en maakt dat ik mijn vak met veel plezier en passie uitvoer. Je kan zowel met als zonder verwijzing bij mij terecht.

Een afspraak maken kan via de (huis)arts of verloskundige, of gewoon rechtstreeks, via info@oefentherapieapeldoorn.nl of 06-19531302

Opening praktijk in Apeldoorn