Mijn naam is Mariska, geboren in 1983, getrouwd en moeder van 2 prachtige dochters (2009 en 2011).

In mijn vrije tijd houd ik van dingen ondernemen met mijn gezin, tuinieren en lezen.

Sinds 2003 ben ik afgestudeerd Oefentherapeut Cesar, sinds 2012 bekkenoefentherapeut en sinds 2013 werk ik met veel plezier in mijn eigen praktijk in Harderwijk.
In Apeldoorn kwam vanuit verloskundigen en collega-oefentherapeuten de vraag of het mogelijk was mij ook in Apeldoorn in te zetten als bekkenoefentherapeut. Ik ben dan ook heel dankbaar dat de verloskundigen van Lievelle mij deze kans bieden. Die kans pak ik graag met beide handen aan.En dus werk ik sinds september 2021 bij Lievelle.

Als bekkenoefentherapeut behandel ik klachten gericht op lage rug en bekkengebied. Dit is veelomvattend. Denk aan klachten tijdens de zwangerschap, maar ook postnatale klachten, instabiliteit, diastases en verzakkingen. Daarnaast behandel ik incontinentieklachten voor zowel urine als faeces bij dames en heren van alle leeftijden.

Mijn streven is om mensen zelf bewust te maken van hun eigen invloed op de klachten die ze ervaren. Op deze manier krijgen ze zelf de controle over hun eigen lichaam weer terug. Het enthousiasme wat mensen daardoor krijgen werkt aanstekelijk en maakt dat ik mijn vak met veel plezier en passie uitvoer. Mensen kunnen zowel met als zonder verwijzing bij mij terecht.

Twijfel je of ik iets voor je kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op!